News

Covid återgärder på GRO

15/11 2020

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Kära kund, vi vill börja med att tacka alla som besökt oss i dessa tråkiga och utmanande tider.

Vi värnar om både er och vår säkerhet när ni besöker oss. Vi stannar hemma vid sjukdomssymptom och ber er göra detsamma.
På salongen följer vi Folkhälsomyndighetens råd och regler och har vidtagit extra försiktighetsåtgärder.
Verktyg och redskap rengörs och spritas efter varje kund och vi är extra noga med handhygienen. I och med de senaste rekommendationerna har vi tagit beslut att använda visir och eller munskydd vid alla våra behandlingar. Vi ber vi er komma utan sällskap för att minska antalet i salongen.
Vi har som ni vet gott om plats mellan stolarna och det blir aldrig trängsel i salongen, då vi endast har bokningar.Vi kan erbjuda dig som kund möjlighet att komma på tider med få eller inga andra kunder är närvarande.
Fråga oss gärna om du är osäker eller vill komma på en tid utanför öppettiderna.

Nya regler från 10/1-21

Vi har precis blivit informerade att regeringen har valt att begränsa antalet människor i inrättningar som gym, butik och badhus. Då frisör räknas som serviceinrättning innefattas vi inte av dessa regler men då vi ser en ökande smittspridning i samhället vill vi följa reglerna som gäller ändå.

Detta innebär dock inga stora förändringar, vi har platsen som efterfrågas även vid tre frisörer och tre kunder samt någon som väntar, om det skulle sitta mer än två personer och vänta på sin tid, kan vi be vi dig vänta en liten stund utanför tills någon lämnar salongen.

Vi har fortsatt samma rutiner då det än så länge verkar fungera bra, vi har inte haft något sjukdomsfall än och hoppas det fortsätter så.

Ta hand om varandra och vi är superglada att ni fortsätter besöka oss och hoppas ni uppskattar de ansträngningar vi gör.

Med din hjälp finns vi kvar när detta är över och kan fortsatt få vara stans bästa ställa att få frillan och skägget fixat! Kramar från oss, Simon, Hilda och Coffe!

Se Folkhälsomyndighets hemsida om vi vill läsa mer om hur vi motverkar spridning.

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg