Pris på balayage, slingor & färg

Vi erbjuder behandlingar som
 

Balayage, Airtouch, folieslingor, permanent och semipermanent hårfärg samt nyansering / glossing

 

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation och analys av önskemål och hårets kvalitet och behov. Därefter ger vi ett förslag på hur vi kan uppnå önskat resultat och ger ett uppskattat pris på behandlingen.

 

Är det ditt första besök hos oss eller känner du dig osäker på vilken behandling du bör boka, kom in på salongen eller ring oss på 031-148814 så hjälper vi dig.
 
Vi tar inga extra kostnader för behandlingar som, nyanseringen (efter färg eller slingor) eller glossing (glans), utan gör det som behövs för bästa resultat.
Klippning bokas med fördel i samband med färg för ett helhetsresultat och med ett bättre pris då vi bara behöver tvätta och styla håret en gång.


Prislista

 

HELFÄRG

Om du vill ha en enhetlig färg i hela håret.
FÄRGNING (KORT)
1470 KR
FÄRGNING (LÅNGT)
2000 KR
FÄRG OCH KLIPP (KORT)
1890 KR
FÄRG OCH KLIPP (LÅNGT)
2650 KR

 

UTVÄXTFÄRG

Kan göras inom 10 veckor efter att HELFÄRG har gjorts. (Inte helblekning eller slingor)
BOTTENFÄRG
1260 KR
BOTTENFÄRG OCH KLIPP
1680 KR

 

KREATIV

För dig som vill ha balayage, freelights eller olika tekniker kombinerat. Helbelkning samt airtouch eller mörk till blond är också i denna kategori.
Slingor, vanligtvis folie, kan göras med bottenfärg och eller nyansering.

Sling/Blekning INKL NYANSERING KORT HÅR
1700 KR
Sling/Blekning INKL NYANSERING KORT HÅR OCH KLIPP
2100 KR
SLING/BLEKNING INKL NYANSERING
2280 KR
SLING/BLEKNING INKL NYANSERING OCH KLIPP
2850 KR


Produkter

 

O&M

Vi på salongen har valt att jobba med färger som kommer från O&M. Varför vi lockades? Det är för att dom var en utav dom första på marknaden att producera en professionell permanent färg fri från ammoniak, resorcinol och PPD!

Färgen är både ett svar på ett branschproblem med ökad känslighet mot kemikalier och ett perfekt val för oss frisörer som vill jobba med effektiva naturliga skönhetslösningar som samtidigt ger ett fantastiskt resultat.

EVO FABULOSO
 

När man har gjort en färgbehandling vill man hålla håret så fräscht som möjligt mellan frisörbesöken. Vi rekommenderar och hjälper er med att få fram rätta nyansen som ni kan underhålla med hemma för bästa resultatet.

Fabuloso är ett 3-minuters treatment som säljs i 8 olika nyanser. Man kan både förstärka och neutralisera oönskade reflexer med detta balsam. Det innehåller UV- skydd, motverkar frizz och gör håret anti-statiskt.

 
OLAPLEX
Vi vill använda olaplex i alla våra behandling, därför att den innehåller en molekyl, utan silikon och oljor som skyddar och bygger viktiga bindningar för ett helt och hälsosamt hår. Håret kan faktiskt bli starkare än innan din behandling, håret känns starkare, behåller färgen längre och med mer glans. Olaplex går att använda i behandlingar som, balayage, blekning och färgning. Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg