Våra priser för färgning av hår

Är det ditt första besök hos oss eller känner du dig osäker på vilken tid eller behandling som du bör boka, kom in på salongen eller ring oss på 031-148814 så hjälper vi dig. Alla är unika och har olika behov och önskemål, och för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt vill vi prata med dig innan vi bokar upp en längre behandling som färg.

Vi erbjuder behandlingar som
 

Balayage, Airtouch, folieslingor och nyansering / glossing

 

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation och analys av önskemål och hårets kvalitet och behov. Därefter ger vi ett förslag på hur vi kan uppnå önskat resultat och ger ett uppskattat pris på behandlingen.

 

Vi tar inga extra kostnader för behandlingar som, olaplex (vårdande behandling), nyanseringen (efter färg eller slingor) eller glossing (glans), utan gör det som behövs för bästa resultat. Priset på din färgbehandling baseras på tidsåtgång inget annat.
När klippning görs i kombination med färg tillkommer normalt 400:- på färgpriset.


HELFÄRG

Om du vill ha en enhetlig färg i hela håret.

1.5-2.5H Pris 1200 – 2000:-

 

UTVÄXTFÄRG

Kan göras inom 10 veckor efter att HELFÄRG har gjorts. (Inte helblekning eller slingor)

1.25H Pris 1000:-

 

FLERFÄRG

Slingor, vanligtvis folie, kan göras med bottenfärg och eller nyansering.

2-3H Pris 1600 – 2400:-

 

KREATIV

För dig som vill ha balayage, freelights eller olika tekniker kombinerat. Helbelkning samt airtouch eller mörk till blond är också i denna kategori.

2.5-3.5H Pris 2000 – 2800:- (Alla utgångslägen går inte på en behandling)

 

Vi använder eco certifierade färger från ICON med ca 93% naturligt innehåll och färgen är fri från ammoniak.
Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg