Klippning

GRO hår att trivas i

För många är håret ett sätt att kommunicera deras identitet och stil för omvärlden. Därför är det inte en slump att miljontals människor runt om i världen lägger sitt hår i frisörernas händer. Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör, något som vi fick ett kvitto på när vi 2018 vann pris för årets frisör i Sverige. Vi har alltid din stil, hår och huvudform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande och komplementär dryck så som kaffe, te eller något annat gott.

 

Klippning 60min

Ibland tar saker och ting lite längre tid. Vid en klippning på 60 minuter riktar vi oss framförallt till dig som har långt hår, eller har planer på stora förändringar av din frisyr. Det kan till exempel handla om att skapa en ny frisyr för första gången, att gå från långt till kort hår, eller skapa utmanande och spännande frisyrer som skiljer sig från mängden. Under vår timma tillsammans får du även, utöver konsultation, en tvätt av håret, föning, följt av styling och tips på hur du sköter håret hemma.

 

Klippning 45min

På 45 minuter hinner vi med de flesta klippningar. Det gäller dig som har kortare hår (hår som slutar ovanför axlarna), eller är på jakt efter en enklare förbättring av den frisyr du har idag. Det här är vår vanligaste tid för klippningar och utöver en konsultation med din frisör om dina önskemål så inkluderas tvätt, föning, samt styling med produkter anpassande för just ditt hår.

 

Barnklippning 0-8år

Självklart klipper vi även barn! Med erfarenhet jobbar vi för att få till en bra och enkel frisyr att tvätta och sköta om. Vi tvättar vid behov och klipper sen utifrån önskemål.

 Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Bea

Alltid med ett leende på läpparna, möt Bea!
Med ring i näsan å kepsen på hjässan är denna coola tjejen den du vill ska stå med penseln i högsta hugg vid din nästa färgbehandling. Om du uppskattar att vi numera har havremjölk till kaffet är det tack vare denna donnan.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista