Skägg och Rakning hos Barberare

GRO ett skägg!

fixa hos barberare,

 
att odla ett skägg är något som folk gjort i alla tider, därför har barberare alltid behövts. Nu för tiden kanske man GRO:r ett skägg av praktiska skäl, man vill inte behöva raka dig dag in och dag ut. Istället väljer du att besöka en barbershop någon gång i månaden. För andra är det ett sätt att visa vem dem är. Är ditt stora intresse att brygga öl, hur gör man de utan ett präktigt skägg? Det är inte en slump att män runtom i världen besöker en barbershop, lutar sig tillbaka i stolen och låter magin hända.
Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör, något som vi fick ett kvitto på när vi 2018 vann pris för årets herrfrisör i Sverige. Du kan lita på att våra eminenta barberare kan sin grej. Vi har alltid din stil, skäggkvalité och ansiktsform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar vilket gör det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande och komplementär dryck såsom kaffe, te eller något annat gott.

 

Skäggtrim

Om du är intresserad av att styra upp ditt skägg och mustasch är det här alternativet för dig. Målet med behandlingen är att visa upp ditt skäggs bästa jag, så att du enkelt kan sköta om det hemma tills nästa gång vi ses. Dessutom ger vi dig mer än gärna tips och trix när det kommer till skäggvård och trimning. Behandlingen börjar med en konsultation där vi tillsammans bestämmer stil och längd på ditt skägg och mustasch, samt avslutas med styling och produkter – om du vill. Är du mer intresserad av en rakning med kniv finns även det alternativet.

 

Skäggtrim med rakning

För den som är intresserad av en komplett skäggbehandling erbjuder vi en skäggtrim med rakning. Behandlingen följer samma steg som Skäggtrim. Den avslutas dessutom med en varm handduk och rakning med kniv för perfekta och rena linjer.

 

Klassisk rakning

En klassisk rakning är en upplevelse som under 60 minuter tillåter dig att koppla av. Dessutom får du en otroligt slät och mjukt resultat efter rakningen. Behandlingen utförs med våra favoritprodukter som du såklart kan köpa efter din behandling. Din behandling inkluderar ansiktsmassage, omslag med varm handduk och en kall handduk. Allt för att ta hand om huden och förbereda skägget för rakningen med kniv. Detta är den perfekta behandlingen om man skall göra något speciellt, såsom ett stundande bröllop. Även dig som vill ha en riktigt härlig stund och ta ett skönt break från ett hektiskt liv är välkommen.

 Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista