News

Covid återgärder på GRO

15/11 2020

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Kära kund, vi vill börja med att tacka alla som besökt oss i dessa tråkiga och utmanande tider.

Vi värnar om både er och vår säkerhet när ni besöker oss. Vi stannar hemma vid sjukdomssymptom och ber er göra detsamma.
På salongen följer vi Folkhälsomyndighetens råd och regler och har vidtagit extra försiktighetsåtgärder.
Verktyg och redskap rengörs och spritas efter varje kund och vi är extra noga med handhygienen. I och med de senaste rekommendationerna har vi tagit beslut att använda visir och eller munskydd vid alla våra behandlingar. Vi ber vi er komma utan sällskap för att minska antalet i salongen.
Vi har som ni vet gott om plats mellan stolarna och det blir aldrig trängsel i salongen, då vi endast har bokningar.Vi kan erbjuda dig som kund möjlighet att komma på tider med få eller inga andra kunder är närvarande.
Fråga oss gärna om du är osäker eller vill komma på en tid utanför öppettiderna.

Nya regler från 10/1-21

Vi har precis blivit informerade att regeringen har valt att begränsa antalet människor i inrättningar som gym, butik och badhus. Då frisör räknas som serviceinrättning innefattas vi inte av dessa regler men då vi ser en ökande smittspridning i samhället vill vi följa reglerna som gäller ändå.

Detta innebär dock inga stora förändringar, vi har platsen som efterfrågas även vid tre frisörer och tre kunder samt någon som väntar, om det skulle sitta mer än två personer och vänta på sin tid, kan vi be vi dig vänta en liten stund utanför tills någon lämnar salongen.

Vi har fortsatt samma rutiner då det än så länge verkar fungera bra, vi har inte haft något sjukdomsfall än och hoppas det fortsätter så.

Ta hand om varandra och vi är superglada att ni fortsätter besöka oss och hoppas ni uppskattar de ansträngningar vi gör.

Med din hjälp finns vi kvar när detta är över och kan fortsatt få vara stans bästa ställa att få frillan och skägget fixat! Kramar från oss, Simon, Hilda och Coffe!

Se Folkhälsomyndighets hemsida om vi vill läsa mer om hur vi motverkar spridning.

Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista