Föregående bild
Nästa bild

Du hittar årets herrfrisör i Göteborg!

Årets herrfrisör simon, GRO

Vi är mycket stolta över att få presentera vårt bidrag i årets upplaga av årets herrfrisör. Dessa bilder är nominerade som ett av fyra bidrag till finalen av årets frisör som går av stapeln 10 Februari -19. Vi tog efter en rolig och svettig livedag i Mall of Scandinavia hem segern i kategorin årets herrfrisör med motiveringen,

 

”Genom ett nytänkande formspråk, ur ett klassiskt koncept, har den här personen lyckats skapa en look som är sensuell, känsloladdad och maskulin. Imponerande, intressant”

 

Tack till våra eminenta modeller, Elis och Michelle, för medverkan. Ett stort tack till vår grymma fotograf Mattias Näslund @mattiasdiesel https://www.photographyandsons.se/.

 

Frågor och svar med Simon:

 

Varför ställde du upp i tävlingen?

Jag tycker själv att vi ha det som krävs för att konkurrera med de bästa i landet. Det var helt enkelt hög tid att bevisa att din favorit herrfrisör i Göteborg, är med bland de bästa i hela landet!

 

Hur tänkte du kring bidraget?

Jag gillar frisyrer med många dimensioner. Att balansera längder och textur är viktigt för att uppnå ett bra resultat som är lätt för ögat, de tycker jag vi fick till bra i år. Jag ville också få med skägg i bidragen då jag tycker de komplimenterar frisyrerna och stilen på modellerna väl, ett bra skägg förhöjer verkligen!

 

Kan vem som helst bära dessa frisyrer?

Nja, det går ofta att ta element från klippningarna men att göra en ”copy paste” är inte möjligt då de hänger ihop med allt från hårkvalitet och densitet, ansikte och huvudform.

 

Vilka produkter använde du?

De två frisyrerna ville jag inte ge ett för stylat intryck. Jag valde därför att använda en kombination av lite matte clay vax och struktur spray (torrspray)