Våra tjänster, Frisör och barbeare

Vi erbjuder allt inom hår och skägg

Här kan du läsa mer om de tjänster du kan boka hos våra frisörer och barberare.

Våra klippningar

Klicka dig vidare för att se vilken klippning som passar just dig, vi erbjuder olika alternativ då förutsättningarna för dig som kund varierar, kanske är det ditt första besök och du vill att vi lägger lite extra tid på att hitta en frisyr som funkar optimalt för dig. I våra klippningar ingår alltid en konsultation, hårtvätt och en snygg styling så du vet hur du kan göra själv hemma för att sköta om frisyren.

 

Skäggbehandlingar

Precis som med klippningar har vi lite olika behandlingar för dig att välja när det kommer till dig skägg, vi har enklare varianter som en skäggtrimning med sax och maskin men om du vill ha det bästa så lägg till en knivrakning, det är en fantastiskt avslappnande och härlig behandling som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Om du inte vill ha något skägg kvar har vi en härlig slätrakning som kan bokas, denna behandlingen är kanske vår lyxigaste då den innefattar flera varma handdukar och rakning i flera riktningar för ett fantastiskt resultat. Alla dessa behandlingar är väldigt uppskattade presenter och det går att köpa gåvokort hos oss om du har någon du vill skämma bort!

 

Blond short hair

Färgbehandlingar

Vi gillar färg! Med hög kompetens kan vi erbjuda behandlingar som passar de flesta, från snygga naturliga färger och slingor, till riktigt kaxiga och coola ”crazy colors”. Vi använder färger från Icon, blekning från Goldwell och även Elumen där du kan få en hållbar och färgstark behandling. Kika på länken för att läsa mer om vilken behandling som passar just dig!

Maskinklippning och fade

Vill du ha en riktigt vass fade, då har du kommit rätt. Här kan du läsa om hur det funkar hos oss, vår fade bokning är i första hand tänkt till dig som är njöd med håret på toppen men vill ha sidor och nacke fräscha. Maskinklippning gäller dig som vill ha en jämn längd över hela eller delar av huvudet och kan även bokas som en kortare puts tid om de är enstaka smådetaljer i frisyren som behöver trimmas till.

 
 
 

Boka din tid här

 
 
 

Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista