Våra tjänster, Frisör och barbeare

Vi erbjuder allt inom hår och skägg

Här kan du läsa mer om de tjänster du kan boka hos våra frisörer och barberare.

Våra klippningar

Klicka dig vidare för att se vilken klippning som passar just dig, vi erbjuder olika alternativ då förutsättningarna för dig som kund varierar, kanske är det ditt första besök och du vill att vi lägger lite extra tid på att hitta en frisyr som funkar optimalt för dig. I våra klippningar ingår alltid en konsultation, hårtvätt och en snygg styling så du vet hur du kan göra själv hemma för att sköta om frisyren.

 

Skäggbehandlingar

Precis som med klippningar har vi lite olika behandlingar för dig att välja när det kommer till dig skägg, vi har enklare varianter som en skäggtrimning med sax och maskin men om du vill ha det bästa så lägg till en knivrakning, det är en fantastiskt avslappnande och härlig behandling som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Om du inte vill ha något skägg kvar har vi en härlig slätrakning som kan bokas, denna behandlingen är kanske vår lyxigaste då den innefattar flera varma handdukar och rakning i flera riktningar för ett fantastiskt resultat. Alla dessa behandlingar är väldigt uppskattade presenter och det går att köpa gåvokort hos oss om du har någon du vill skämma bort!

 

Blond short hair

Färgbehandlingar

Vi gillar färg! Med hög kompetens kan vi erbjuda behandlingar som passar de flesta, från snygga naturliga färger och slingor, till riktigt kaxiga och coola kreativa färger. Vi använder färger från O&M, professionell permanent färg fri från ammoniak, resorcinol och PPD! snabbfärg från American crew och EVO FABULOSO, med flera. Kika på länken för att läsa mer om vilken behandling som passar just dig!

Sveriges frisörföretagare

Medlem i Sveriges frisörföretagare

SFF arbetar för en seriös, trygg och lönsam bransch.
Genom påverkan, information, samverkan och utbildning skapar SSF förutsättningar för ett sunt företagarklimat. Frisörer med SFF:s medlemskap förväntas ha en sund företagskultur och hög hantverksskicklighet.

Maskinklippning och fade

Vill du ha en riktigt vass fade, då har du kommit rätt. Här kan du läsa om hur det funkar hos oss, vår fade bokning är i första hand tänkt till dig som är njöd med håret på toppen men vill ha sidor och nacke fräscha. Maskinklippning gäller dig som vill ha en jämn längd över hela eller delar av huvudet och kan även bokas som en kortare puts tid om de är enstaka smådetaljer i frisyren som behöver trimmas till.

 
 
 

Boka din tid här

 
 
 

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg