Våra tjänster, Frisör och barbeare

Vi erbjuder allt inom hår och skägg

Klicka dig vidare för att se vilken klippning som passar just dig, vi erbjuder olika alternativ då förutsättningarna för dig som kund varierar, kanske är det ditt första besök och du vill att vi lägger lite extra tid på att hitta en frisyr som funkar optimalt för dig. I våra klippningar ingår alltid en konsultation, hårtvätt och en snygg styling så du vet hur du kan göra själv hemma för att sköta om frisyren.

Precis som med klippningar erbjuder våra barberare lite olika behandlingar för dig att välja mellan när det kommer till dig skägg. Vi har snabbare behandlingar som en skäggtrimning med sax och maskin men om du vill ha det bästa så lägg till en knivrakning! Det är en fantastiskt avslappnande och härlig behandling som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Om du inte vill ha något skägg kvar har vi en härlig slätrakning som kan bokas, denna behandlingen är kanske vår lyxigaste då den innefattar flera varma handdukar och rakning i flera riktningar för ett fantastiskt resultat. Alla dessa behandlingar är väldigt uppskattade presenter och det går att köpa gåvokort hos oss om du har någon du vill skämma bort!

Vi gillar färg! Med hög kompetens kan vi erbjuda behandlingar som passar de flesta, från snygga naturliga färger och slingor, till riktigt kaxiga och coola kreativa färger. Vi använder färger från O&M, professionell permanent färg fri från ammoniak, resorcinol och PPD! snabbfärg från American crew och EVO FABULOSO, med flera. Kika på länken för att läsa mer om vilken behandling som passar just dig!

Vill du ha en riktigt vass fade, då har du kommit rätt. Här kan du läsa om hur det funkar hos oss, vår fade bokning är i första hand tänkt till dig som är njöd med håret på toppen men vill ha sidor och nacke fräscha. Maskinklippning gäller dig som vill ha en jämn längd över hela eller delar av huvudet och kan även bokas som en kortare puts tid om de är enstaka smådetaljer i frisyren som behöver trimmas till.