News

Topp 5 coolaste herrfrisyrerna just nu – och 3 bubblare

5/1 2020

Gros stylister listar de just nu snyggaste herrfrisyrerna. Och tipsar om tre uppstickare.   

Hårdkammat med tight fade

En elegant och lättskött frilla där allt du behöver göra är att kamma över håret till ena sidan och … ta-dah! Men innan du klipper dig: berätta för din stylist vart du vill ha benan. Stylisten kommer nämligen klippa kort på en sida och behålla lite mer längd på den andra. Toppa med en tight fade som börjar högt vid tinningarna och går ner en aning vid nacken.

  high fade with curly hair

 

Hög fade med krulligt hår

Om du är begåvad med krulligt hår har du ingen ursäkt. Det är (eller åtminstone borde vara) lag på att du lägger en hög fade. För inget accentuerar dina curls lika snyggt som en schysst fade. Om du vill vara ännu mer personlig kan du experimentera med din undercut.
 

Great Pompadour

 

Pumpa upp volymen med en pompadour

Vill du ha volym på svallet? Look no further. Då är en pampig pompadour det rätta valet. Din stylist klipper kort på sidorna, med en mjuk övergång upp till kronan där tillräckligt mycket av längden sparas så att du kan få upp volym och kamma bakåt. Din pompadour kan anpassas till den look du är ute efter: storslagen och ståtlig eller rockabilly-ruff?’
 
Short french crop with Great mustasch

 

Short crop för tjockt hår

Short crop är för dig som har tjockt och fylligt hår och vill pröva något nytt. En schysst fade i kombination med ett 5 till 7 centimeter långt svall på toppen som ska kammas framåt (tänk Donald Trump fast stylish). För att få till looken bör du kamma fram håret samtidigt som du fönar det. Avsluta med att kamma in pomada i håret med fingrarna.

 
 

Man bun

För dig som har långt hår och saxfobi finns en räddning: man bun! Nej, ”killbulle” är inte ett ord. Men att få till den där charmigt slarviga man bun-looken kräver mer arbete än vad du kanske tror. Börja med att ta lite hårdvax och kamma ut det med fingrarna genom håret. Samla upp håret där bak med en hand, snurra runt det ett par varv, rulla ihop det till en bulle och säkra bullen med en hårsnodd. Använd lite produkter på utstickande hårtestar för att ge frisyren en till synes slarvig stil.

 

Bubblare:

 

Hockeyfrillan

Nej, det är inte bara fribrottare, MacGyver och NHL-spelare från 80-talet som kan bära upp hockeyfrillan. ”Mullets” finns i alla former, från tajta till frifräsande, och är bland det häftigaste du kan ha på huvudet just nu.
 
Fade and crop
 

Short french crop

Short french crop består av två viktiga komponenter: en snygg fade och en kort lugg som är så vass att du kan skära dig på den.
 

Casual middle parting curly
 

90-tals mittbenan gör comeback

Vi befinner oss just nu mitt i en 90-talsrevival med Twin Peaks-hype, Aqua Limone-tröjor och – viktigast av allt – mittbenan! Eller som ett visst pojkband skulle ha sagt: mittbenan is back, alright!

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg