News

Topp 5 coolaste herrfrisyrerna just nu – och 3 bubblare

5/1 2020

Gros stylister listar de just nu snyggaste herrfrisyrerna. Och tipsar om tre uppstickare.   

Hårdkammat med tight fade

En elegant och lättskött frilla där allt du behöver göra är att kamma över håret till ena sidan och … ta-dah! Men innan du klipper dig: berätta för din stylist vart du vill ha benan. Stylisten kommer nämligen klippa kort på en sida och behålla lite mer längd på den andra. Toppa med en tight fade som börjar högt vid tinningarna och går ner en aning vid nacken.

  high fade with curly hair

 

Hög fade med krulligt hår

Om du är begåvad med krulligt hår har du ingen ursäkt. Det är (eller åtminstone borde vara) lag på att du lägger en hög fade. För inget accentuerar dina curls lika snyggt som en schysst fade. Om du vill vara ännu mer personlig kan du experimentera med din undercut.
 

Great Pompadour

 

Pumpa upp volymen med en pompadour

Vill du ha volym på svallet? Look no further. Då är en pampig pompadour det rätta valet. Din stylist klipper kort på sidorna, med en mjuk övergång upp till kronan där tillräckligt mycket av längden sparas så att du kan få upp volym och kamma bakåt. Din pompadour kan anpassas till den look du är ute efter: storslagen och ståtlig eller rockabilly-ruff?’
 
Short french crop with Great mustasch

 

Short crop för tjockt hår

Short crop är för dig som har tjockt och fylligt hår och vill pröva något nytt. En schysst fade i kombination med ett 5 till 7 centimeter långt svall på toppen som ska kammas framåt (tänk Donald Trump fast stylish). För att få till looken bör du kamma fram håret samtidigt som du fönar det. Avsluta med att kamma in pomada i håret med fingrarna.

 
 

Man bun

För dig som har långt hår och saxfobi finns en räddning: man bun! Nej, ”killbulle” är inte ett ord. Men att få till den där charmigt slarviga man bun-looken kräver mer arbete än vad du kanske tror. Börja med att ta lite hårdvax och kamma ut det med fingrarna genom håret. Samla upp håret där bak med en hand, snurra runt det ett par varv, rulla ihop det till en bulle och säkra bullen med en hårsnodd. Använd lite produkter på utstickande hårtestar för att ge frisyren en till synes slarvig stil.

 

Bubblare:

 

Hockeyfrillan

Nej, det är inte bara fribrottare, MacGyver och NHL-spelare från 80-talet som kan bära upp hockeyfrillan. ”Mullets” finns i alla former, från tajta till frifräsande, och är bland det häftigaste du kan ha på huvudet just nu.
 
Fade and crop
 

Short french crop

Short french crop består av två viktiga komponenter: en snygg fade och en kort lugg som är så vass att du kan skära dig på den.
 

Casual middle parting curly
 

90-tals mittbenan gör comeback

Vi befinner oss just nu mitt i en 90-talsrevival med Twin Peaks-hype, Aqua Limone-tröjor och – viktigast av allt – mittbenan! Eller som ett visst pojkband skulle ha sagt: mittbenan is back, alright!

Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista