FADE och MASKIN klippning i göteborg

Skinfade i toppkalss

Fade (inte hel klippning)

Känner du dig nöjd med frisyren på toppen, men är i behov av att rätta till sidor och nacke? Det kan handla om en skin fade som vuxit sig för lång, eller att håret känns lite för långt i nacke och över öron. Oavsett vad dina önskemål är, kom in till oss, slå dig ner i stolen, och låt oss ta hand om det. Har vi tid och behovet finns så sammankopplar vi också håret på toppen. Vid fade klippning ingår inte tvätt, detta för att bästa resultat uppnås i torrt hår och det sparar tid och pengar. Kom gärna in med en sparsam mängd produkt i håret och håret nytvättat så att vi kan leverera bästa resultat. Vi kommer gärna med input på hur högt eller lågt en skin fade bör göras efter din huvudform, om du har specifika önskemål ta gärna med en bild. 

Maskinklippning en längd

Denna bokning är för dig som vill ha en kort längd över hela, eller delar av huvudet. I denna tjänst ingår, precis som Fade, inte hårtvätt, men vi hjälper givetvis till med tips på vård och produkter som passar bra för ditt hår.

För många är håret ett sätt att kommunicera deras identitet och stil för omvärlden. Därför är det inte en slump att miljontals människor runt om i världen lägger sitt hår i frisörernas händer. Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör och göra din klippning bättre. Som ett kvitto på detta fick vi 2018, då vann vi pris för årets frisör i Sverige och 2020 tog vi oss till final i årets barberare. Vi har alltid din stil, hår och huvudform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande. Vi erbjuder komplementär dryck så som kaffe, te eller något annat gott. Boka din klippning i Göteborg hos ett proffs!