Klippning i göteborg

Vilken klippning passar dig

För många är håret ett sätt att kommunicera deras identitet och stil för omvärlden. Därför är det inte en slump att miljontals människor runt om i världen lägger sitt hår i frisörernas händer. Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör och göra din klippning bättre. Som ett kvitto på detta fick vi 2018, då vann vi pris för årets frisör i Sverige och 2020 tog vi oss till final i årets barberare. Senast på meritlistan har vi som meste frisör i Göteborg även nominerats till två titlar 2022, årets herrfrisör och årets nykomling. Vi har alltid din stil, hår och huvudform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande. Vi erbjuder komplementär dryck så som kaffe, te eller något annat gott. Boka din frisör i Göteborg!

Klippning långt hår

Ibland tar saker och ting lite längre tid. Denna klippning riktar sig till dig som har längre hår än 10cm, då innefattar behandlingen föning vilket tar längre tid är styling av kort hår. Under vår timma tillsammans får du även, utöver konsultation, en tvätt av håret, föning, följt av styling och tips på hur du sköter håret hemma.

Klippning kort hår

På 45 minuter hinner vi med de flesta klippningar. Det gäller dig som har kortare hår (hår som är kortare än 10cm), eller är på jakt efter en enklare förbättring av den frisyr du har idag. Det här är vår vanligaste tid för klippningar och utöver en konsultation med din frisör om dina önskemål så inkluderas tvätt, enklare föning, samt styling med produkter anpassande för just ditt hår.

Barnklippning 0-8år

Självklart klipper vi även barn! Med erfarenhet jobbar vi för att få till en bra och enkel frisyr att tvätta och sköta om. Vi tvättar vid behov och klipper sen utifrån önskemål.