Professionella vax- och stylingprodukter

Hos oss hittar du vax och andra stylingprodukter från Beardmonkey, Mr Bear Family, Björk, Milkshake och andra kvalitetsmärken för ditt hår och skägg.

beard_monkey

Beard monkey

 

Beard Monkey är ett svenskt groomingmärke för den moderna mannen. Produkter har utvecklats i samarbete med barberare för att säkerställa att de har hög kvalitet. Vi har produkter till ditt skägg, hår och en del annat smått och gott!

 

mr_bear_family

Mr Bear Family

 

Handtillverkade skäggvårdsprodukter med naturliga ingredienser från Sverige. Skäggolja, borstar, ansiktsskrubb, rakolja, m.m.

Många känner märket som orginalet i Sverige bland skäggmärken, samma höga kvalitet som alltid, ett bra val helt enkelt.

 

milk_shake

milk_shake

 

Milk_shake erbjuder produkter för alla hårtyper. Med fokus på naturliga ingredienser som mjölk, yoghurtproteiner och fruktextrakt som förbättrar hårets naturliga skönhet. I denna serien vill vi slå ett extra slag för silver-schampot som är ett av de bästa på marknaden, naturligt och riktigt kraftfullt, ett måste för ditt blonda hår.

 

paul-mitchell-vector-logo

Paul Mitchell

 

Paul Mitchell, ett märke som stått tidens test, detta tack vare god företags filosofi, hög kvalitet, långsiktighet och ett ansvarstagande för vår miljö. Idag är det många företag som vill hjälpa till och skapa produkter med miljö och hållbarhet i åtanke men Paul Mitchell har varit där sedan starten på 80-talet. Vi har valt ut en del av sortimentet som vi tror tjänar våra kunder bäst, stora delar av Tea tree serien finns och rekommenderas varmt för dig som ge ditt hår och hårbotten det bästa.

 

grazette

Neccin

 

 En serie vi inte skulle kunna vara utan, med sin unika tensidblandningen kombinerat med det mjällbehandlande ämnet Piroctone olamine är det vårt första val när det kommer till hårbottensbesvär, mjäll m.m. Denna produkt är så bra att leverantören lämnar en 100% njöd kund garanti, och vi vet efter många år med produkterna att varför.

 

Bjork logga

Björk

 

Björk hårvård, är en svensk hårvårdsserie som tar miljö och kvalitet i fokus. Med närproducerade produkter minskar påfrestningen på vårt jordklot och när man dessutom använder närproducerade ingredienser som björkextrakt, alger och solrosolja så blir resultatet ännu bättre. Vi är stolta att ha Björks produkter i vårt sortiment och att de dessutom klimatkompenserar och planterar ett träd var tionde sålda produkt, kan du må bra i vetskapen att du handlar med någon som bryr sig.

 

Olaplex

Olaplex

 

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. Vi vet mer, fråga så vägleder vi! Det finns förutom behandlingar på salongen vård och stylingprodukter för hemmabruk.

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg