Professionella hårvård & stylingprodukter

Allt inom hår & skäggvård

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. Vi vet mer, fråga så vägleder vi! Det finns förutom behandlingar på salongen vård och stylingprodukter för hemmabruk.

EVO

Australiensiska Evo är ett innovativt, professionellt livsstilsmärke med individualitet, personlighet och integritet; en tillverkare som talar sanning. Evo föddes ur en önskan att skapa ett exklusivt salongsmärke (och inte sälja in det som svar på livets mening), Evo kliver utanför den normala sanningstänjande skönhetsvärlden med en skruvad ärlighet, designad för att få människor att tänka till. Evo’s spartanskt lyxiga produkter är fria från sulfater, parabener, DEA, TEA, MIT och propylenglykol. Du kommer inte att hitta några onödiga ingredienser, påhittade teknologier, inga myter och inga tricks. Evo – ”saving ordinary humans from themselves”.

Paul Mitchell, ett märke som stått tidens test, detta tack vare god företags filosofi, hög kvalitet, långsiktighet och ett ansvarstagande för vår miljö. Idag är det många företag som vill hjälpa till och skapa produkter med miljö och hållbarhet i åtanke men Paul Mitchell har varit där sedan starten på 80-talet. Vi har valt ut en del av sortimentet som vi tror tjänar våra kunder bäst, stora delar av Tea tree serien finns och rekommenderas varmt för dig som ge ditt hår och hårbotten det bästa.

Björk

Björk hårvård, är en svensk hårvårdsserie som tar miljö och kvalitet i fokus. Med närproducerade produkter minskar påfrestningen på vårt jordklot och när man dessutom använder närproducerade ingredienser som björkextrakt, alger och solrosolja så blir resultatet ännu bättre. Vi är stolta att ha Björks produkter i vårt sortiment och att de dessutom klimatkompenserar och planterar ett träd var tionde sålda produkt, kan du må bra i vetskapen att du handlar med någon som bryr sig.

Neccin

En serie vi inte skulle kunna vara utan, med sin unika tensidblandningen kombinerat med det mjällbehandlande ämnet Piroctone olamine är det vårt första val när det kommer till hårbottensbesvär, mjäll m.m. Denna produkt är så bra att leverantören lämnar en 100% njöd kund garanti, och vi vet efter många år med produkterna att varför.

MR bear family

Handtillverkade skäggvårdsprodukter med naturliga ingredienser från Sverige. Skäggolja, borstar, ansiktsskrubb, rakolja, m.m.

Många känner märket som orginalet i Sverige bland skäggmärken, samma höga kvalitet som alltid, ett bra val helt enkelt.

 

Malibu C

Malibu C har en filosofi som bygger på att skapa välmående hår med hjälp av C-vitamin. Den unika formulan baseras på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ge dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår. Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt omkring oss och i duschvattnet, som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. Baserad på naturliga ingredienser.

Js Sloane

Ett litet lyxigt herrmärke, fantastiska produkter med milda dofter. Vår personliga favorit är Superior hold Pomade, men har man inte testat rakprodukterna är det ett måste, detta är de enda vi jobbar med vid våra rakbehandlingar.