Professionella vax- och stylingprodukter

Hos oss hittar du vax och andra stylingprodukter från Beardmonkey, Mr Bear Family, Björk, Milkshake och andra kvalitetsmärken för ditt hår och skägg.

beard_monkey

Beard monkey

Beard Monkey är ett svenskt groomingmärke för den moderna mannen. Produkter har utvecklats i samarbete med barberare för att säkerställa att de har hög kvalitet. Vi har produkter till ditt skägg, hår och en del annat smått och gott!

mr_bear_family

Mr Bear Family

Handtillverkade skäggvårdsprodukter med naturliga ingredienser från Sverige. Skäggolja, borstar, ansiktsskrubb, rakolja, m.m.

Många känner märket som orginalet i Sverige bland skäggmärken, samma höga kvalitet som alltid, ett bra val helt enkelt.

milk_shake

milk_shake

Milk_shake erbjuder produkter för alla hårtyper. Med fokus på naturliga ingredienser som mjölk, yoghurtproteiner och fruktextrakt som förbättrar hårets naturliga skönhet. I denna serien vill vi slå ett extra slag för silver-schampot som är ett av de bästa på marknaden, naturligt och riktigt kraftfullt, ett måste för ditt blonda hår.

paul-mitchell-vector-logo

Paul Mitchell

Paul Mitchell, ett märke som stått tidens test, detta tack vare god företags filosofi, hög kvalitet, långsiktighet och ett ansvarstagande för vår miljö. Idag är det många företag som vill hjälpa till och skapa produkter med miljö och hållbarhet i åtanke men Paul Mitchell har varit där sedan starten på 80-talet. Vi har valt ut en del av sortimentet som vi tror tjänar våra kunder bäst, stora delar av Tea tree serien finns och rekommenderas varmt för dig som ge ditt hår och hårbotten det bästa.

grazette

Neccin

 En serie vi inte skulle kunna vara utan, med sin unika tensidblandningen kombinerat med det mjällbehandlande ämnet Piroctone olamine är det vårt första val när det kommer till hårbottensbesvär, mjäll m.m. Denna produkt är så bra att leverantören lämnar en 100% njöd kund garanti, och vi vet efter många år med produkterna att varför.

Bjork logga

Björk

Björk hårvård, är en svensk hårvårdsserie som tar miljö och kvalitet i fokus. Med närproducerade produkter minskar påfrestningen på vårt jordklot och när man dessutom använder närproducerade ingredienser som björkextrakt, alger och solrosolja så blir resultatet ännu bättre. Vi är stolta att ha Björks produkter i vårt sortiment och att de dessutom klimatkompenserar och planterar ett träd var tionde sålda produkt, kan du må bra i vetskapen att du handlar med någon som bryr sig.

Boka din tid här!Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista