Olaplex hos din frisör

Olaplex för friskare hår vid blekning

Vad är olaplex

Hos oss får du alltid det bästa. När vi blev introducerade till Olaplex var det som en ny värld öppnade sig, det som tidigare var omöjligt var plötsligt inte det. Tack vara två ledande forskare inom material och kemi, Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawkner. Utan erfaranheter från hårprodukter lyckades de utveckal en innovativ molekyl, utan silikon och oljor, som ensamt skyddar och återskapar viktiga bindningar, som är hårets struktur, under och efter kemiska behandlingar.

Hårets bindningar blir faktiskt starkare under behandling än innan, vilket är helt fantastiskt.

Detta låter i många frisörers öron för bra för att vara sant men om man ser sig omkring i sociala medier kan man höra samma lovsång från de bästa frisörerna världen över. Alla som testar blir frälsta.

Som Olaplex frisör i Göteborg får du denna fantastiska produkt i alla våra behandlingar, färgning, blekning, slingor, balayage och airtouch. Du kommer inte vilja gå tillbaka när du provat!

Q&A,
Varför och när ska man använda Olaplex?

Olaplex används när de gör kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare). Det går också att genomföra en fristående intensivbehandling med Olaplex. Då fungerar det som en en vårdande kur för håret likt vad No.3 gör men på steroider, detta är en salongsbehandling. För att ytterligare förstärka effekten finns en produkt man kan köpa med sig hem, “No.3 Hair Perfector” som nämndes ovan. Den innehåller samma molekyl som salongs produkterna men inte lika mycket.

Hur ofta?

Olaplex används varje gång man går till frisören för att genomföra en behandling och det finns inga begränsningar i hur ofta man kan använda produkten. Den är vårdande och återuppbyggande.

Hur länge sitter den i håret?

Olaplex sammanlänkar de svavelbindningar som skadats på samma sätt som de tidigare var sammankopplade så behandlingen håller tills dess att bindningarna skadas igen. Om man använder värmeverktyg och borstar håret varje dag så bryts fler bindningar.

Kan alla använda olaplex

Ja, ung som gammal, tjej som kille. Håret slits av vardagen, borstning, värmeverktyg och kemiska behandlingar, du kommer märka störst skillnad om du regelbundet värmestylar håret eller gör kemiska behandlingar som sliter på håret.

Finns några risker med Olaplex?

Nej, produkten är godkänd och testad i hela världen av både myndigheter och hundratals frisörer över hela världen. Se alla produkter på olaplex.se