Olaplex frisör

Olaplex hos din frisör

 
 

Hos oss får du alltid det bästa. När vi blev introducerade till Olaplex var det som en ny värld öppnade sig, det som tidigare var omöjligt var plötsligt inte det. Tack vara två ledande forskare inom material och kemi, Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawkner. Utan erfaranheter från hårprodukter lyckades de utveckal en innovativ molekyl, utan silikon och oljor, som ensamt skyddar och återskapar viktiga bindningar, som är hårets struktur, under och efter kemiska behandlingar.

Hårets bindningar blir faktiskt starkare under behandling än innan, vilket är helt fantastiskt.

Detta låter i många frisörers öron för bra för att vara sant men om man ser sig omkring i sociala medier kan man höra samma lovsång från de bästa frisörerna världen över. Alla som testar blir frälsta.

Som Olaplex frisör i Göteborg får du denna fantastiska produkt i alla våra behandlingar, färgning, blekning, slingor, balayage och airtouch. Du kommer inte vilja gå tillbaka när du provat!

Vi har också försäljning av deras produkter för hemmabruk där du bland annat kan köpa Olaplex no.3 för att förlänga den hårstärkande effekten efter din behandling hemma. Olaplex är användarvänlig, säker och giftfri.
 

Frågor & Svar:
Varför och när ska man använda Olaplex ?

Olaplex används när de gör kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare). Det går också att genomföra en fristående intensivbehandling med Olaplex. Då fungerar det som en en vårdande kur för håret likt vad No.3 gör men på steroider, detta är en salongsbehandling.
För att ytterligare förstärka effekten finns en produkt man kan köpa med sig hem, “No.3 Hair Perfector” som nämndes ovan. Den innehåller samma molekyl som salongs produkterna men inte lika mycket.

strong>Hur ofta?

Olaplex används varje gång man går till frisören för att genomföra en behandling och det finns inga begränsningar i hur ofta man kan använda produkten. Den är vårdande och återuppbyggande.

Hur länge sitter den i håret?

Olaplex sammanlänkar de svavelbindningar som skadats på samma sätt som de tidigare var sammankopplade så behandlingen håller tills dess att bindningarna skadas igen. Om man använder värmeverktyg och borstar håret varje dag så bryts fler bindningar.

Kan alla använda olaplex

Ja, ung som gammal, tjej som kille. Håret slits av vardagen, borstning, värmeverktyg och kemiska behandlingar, du kommer märka störst skillnad om du regelbundet värmestylar håret eller gör kemiska behandlingar som sliter på håret.

Finns några risker med Olaplex?

Nej, produkten är godkänd och testad i hela världen av både myndigheter och hundratals frisörer över hela världen.

 
 
Se alla produkter på olaplex.se

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg