FRÅN AIRTOUCH TILL HELBLONDERING

VILKEN FÄRGNING PASSAR DIG?

På Gro tar vi hårfärg på dödligt allvar, vare sig det handlar om skonsamma airtouchslingor, balayage eller stenhård helfärgning. Här har vi listat de mest populära behandlingarna och förklarat hur de skiljer sig.

SKONSAMMA SLINGOR MED AIRTOUCH

Airtouch är en slingbehandling där vi separerar korta hårstrån med en hårfön. På så vis blir dina korta strån, återväxten, inte utsatt för onödigt slitage. Det här är en behandling med mycket hög precision vilket gör det möjligt att fylla i utväxten i samma hårstrån som blektes förra gången. På så vis kan du behålla färgtonen du vill ha i stället för att ditt hår blir mer och mer blekt för varje gång du färgar utväxten.

NATURLIG LOOK MED BALAYAGE

Balayage är färgningen för dig som vill fräscha upp din hårfärg utan att gå all in. Det här är en frihandsteknik som ger håret en naturlig och solblekt framtoning. Utväxten blir mjukare och snyggare jämfört med en traditionell färgning och håret får en ”your hair, but better”-look. Blandingen av uppljusat hår och ditt eget skapar vackra dimensioner. Detta är en behandling som oftast kostar lite mer vid besöket men håller längre än andra färgbehandlingar då balayagen växter ut snyggt. En bonus är att du som balayage kund oftast får ett snyggare och snyggare resultat för varje behandling som görs!

Perfekt blondering med helblondering

Om du vill ha en jämn blondering och hatar gult, då är det såklart en helblondering du ska ha. Med den här metoden får du en färg utan oönskade skiftningar. Blondare blir det inte. Om du är ute efter en crazy färg – typ blå, lila, gul eller rosa – är det en bra idé att grunda med en helblondering för klarare nyanser.

COLOR MASK OCH FÄRGSCHAMPO – OM DU BYTER FÄRG OFTA

Är du en person som använder ditt hår som en biologisk mood ring? När du vill byta färg som andra byter strumpor är det color mask och färgschampo som gäller. Den här gamla hederliga färgningen har fått ett rejält uppsving på sistone, vilket har lett till en uppsjö av nya spännande produkter. Vissa av dem passar utmärkt för hemmabruk, som underhåll mellan dina frisörbesök.

KLASSISKA FOLIESLINGOR

Det här är en oldie but goldie. Och det finns en anledning till det. Folieslingor är nämligen ett av de bästa sätten att ljusa upp ditt hår och få ett naturligt och snyggt utfall. Det är också lätt att variera tjocklek och mängd efter önskat resultat. Utväxten blir snygg och du kan ofta gå månader mellan behandlingarna.

ELEGANT GRÅHÅRSTÄCKNING

Vill du täcka över de små grå? Din hemlighet är säker hos oss. Att färga grått hår är en av våra vanligaste behandlingar. Och det går förstås att kombinera med någon av de andra populära färgningarna, men för att få en hundraprocentig täckning behöver du ett större inslag av en ”naturfärg”. Vi rekommenderar att du använder en färg som behåller liv och transparens i håret. Då blir utväxten snyggare än om du kör en vanlig hårfärgning. Fråga oss om hjälp så fixar vi det.

SNYGG FINISH MED NYANSERING OCH ROOT SHADOW

För en riktigt läcker finish kan du kombinera dina slingor, airtouch eller blekning med nyansering eller root shadow. Eller varför inte både och? På blekt hår är det här pricken över i:et. Nyansering ger schyssta skiftningar i längderna och en root shadow tillför ett djup till dina slingor. Det här är en måste-behandling om du vill ha det där lilla extra. Det är dessutom en snäll färgning som kan göras fler gånger då pigmenten tvättas ur med tiden.

Läs mer om våra tjänster, och Olaplex produkter. Olaplex är en serie produkter för professionellt och hemma-bruk, vi använder alltid olaplex i våra färg och bleknings-behandlingar för ett friskt hår är ett vackert hår. Det gör faktiskt också att med ett helt hår kommer din nya färg att hålla längre.