News

Från airtouch till helblondering – vilken färgning passar dig?

14/3 2020

På Gro tar vi hårfärg på dödligt allvar, vare sig det handlar om skonsamma airtouchslingor eller stenhård helfärgning. Här har vi listat de mest populära behandlingarna och förklarat hur de skiljer sig.

 

Skonsamma slingor med airtouch

Airtouch är en slingbehandling där vi separerar korta hårstrån med en hårfön. På så vis blir dina korta strån, återväxten, inte utsatt för onödigt slitage. Det här är en behandling med mycket hög precision vilket gör det möjligt att fylla i utväxten i samma hårstrån som blektes förra gången. På så vis kan du behålla färgtonen du vill ha i stället för att ditt hår blir mer och mer blekt för varje gång du färgar utväxten.

 

Naturlig look med balayage

Balayage är färgningen för dig som vill fräscha upp din hårfärg utan att gå all in. Det här är en frihandsteknik som ger håret en naturlig och solblekt framtoning. Utväxten blir mjukare och snyggare jämfört med en traditionell färgning och håret får en ”your hair, but better”-look.

Perfekt blondering med helblondering

Om du vill ha en jämn blondering då är det såklart en helblondering du ska ha. Med den här metoden får du en färg utan oönskade skiftningar. Och om du är ute efter en crazy färg – typ blå, lila, gul eller rosa – är det en bra idé att grunda med en helblondering.
 

Color mask och färgschampo – om du byter färg ofta

Är du en person som använder ditt hår som en biologisk mood ring? När du vill byta färg som andra byter strumpor är det color mask och färgschampo som gäller. Den här gamla hederliga färgningen har fått ett rejält uppsving på sistone, vilket har lett till en uppsjö av nya spännande produkter. Vissa av dem passar utmärkt för hemmabruk, som underhåll mellan dina frisörbesök.
 

Klassiska folieslingor

Det här är en oldie but goldie. Och det finns en anledning till det. Folieslingor är nämligen ett av de bästa sätten att ljusa upp ditt hår och få ett naturligt och snyggt utfall. Det är också lätt att variera tjocklek och mängd efter önskat resultat. Utväxten blir snygg och du kan ofta gå månader mellan behandlingarna.
 

Elegant gråhårstäckning

Vill du täcka över de små grå? Din hemlighet är säker hos oss. Att färga grått hår är en av våra vanligaste behandlingar. Och det går förstås att kombinera med någon av de andra populära färgningarna, men för att få en hundraprocentig täckning behöver du ett större inslag av en ”naturfärg”. Vi rekommenderar att du använder en färg som behåller liv och transparens i håret. Då blir utväxten snyggare än om du kör en vanlig hårfärgning. Fråga oss om hjälp så fixar vi det.
 

Snygg finish med nyansering och root shadow

För en riktigt läcker finish kan du kombinera dina slingor, airtouch eller blekning med nyansering eller root shadow. Eller varför inte både och? På blekt hår är det här pricken över i:et. Nyansering ger schyssta skiftningar i längderna och en root shadow tillför ett djup till dina slingor. Det här är en måste-behandling om du vill ha det där lilla extra. Det är dessutom en snäll färgning som kan göras fler gånger då pigmenten tvättas ur med tiden.
 

Alltid med Olaplex! Läs mer

Läs mer om våra tjänster, och Olaplex produkter.
Olaplex är en serie produkter för professionellt och hemma-bruk, vi använder alltid olaplex i våra färg och bleknings-behandlingar för ett friskt hår är ett vackert hår. Det gör faktiskt också att med ett helt hår kommer din nya färg att hålla längre.

 

 

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.

Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg