News

Från airtouch till helblondering – vilken färgning passar dig?

14/3 2020

På Gro tar vi hårfärg på dödligt allvar, vare sig det handlar om skonsamma airtouchslingor eller stenhård helfärgning. Här har vi listat de mest populära behandlingarna och förklarat hur de skiljer sig.


Naturlig look med balayage

 

Balayage är färgningen för dig som vill fräscha upp din hårfärg utan att gå all in. Det här är en frihandsteknik som ger håret en naturlig och solblekt framtoning. Utväxten blir mjukare och snyggare jämfört med en traditionell färgning och håret får en ”your hair, but better”-look.

 

Skonsamma slingor med airtouch

Airtouch är en slingbehandling där vi separerar korta hårstrån med en hårfön. På så vis blir dina korta strån, återväxten, inte utsatt för onödigt slitage. Det här är en behandling med mycket hög precision vilket gör det möjligt att fylla i utväxten i samma hårstrån som blektes förra gången. På så vis kan du behålla färgtonen du vill ha i stället för att ditt hår blir mer och mer blekt för varje gång du färgar utväxten.

 
Perfekt blondering med helblondering

Om du vill ha en jämn blondering då är det såklart en helblondering du ska ha. Med den här metoden får du en färg utan oönskade skiftningar. Och om du är ute efter en crazy färg – typ blå, lila, gul eller rosa – är det en bra idé att grunda med en helblondering.

 
Color mask och färgschampo – om du byter färg ofta

Är du en person som använder ditt hår som en biologisk mood ring? När du vill byta färg som andra byter strumpor är det color mask och färgschampo som gäller. Den här gamla hederliga färgningen har fått ett rejält uppsving på sistone, vilket har lett till en uppsjö av nya spännande produkter. Vissa av dem passar utmärkt för hemmabruk, som underhåll mellan dina frisörbesök.

 
Klassiska folieslingor

Det här är en oldie but goldie. Och det finns en anledning till det. Folieslingor är nämligen ett av de bästa sätten att ljusa upp ditt hår och få ett naturligt och snyggt utfall. Det är också lätt att variera tjocklek och mängd efter önskat resultat. Utväxten blir snygg och du kan ofta gå månader mellan behandlingarna.

 
Elegant gråhårstäckning

Vill du täcka över de små grå? Din hemlighet är säker hos oss. Att färga grått hår är en av våra vanligaste behandlingar. Och det går förstås att kombinera med någon av de andra populära färgningarna, men för att få en hundraprocentig täckning behöver du ett större inslag av en ”naturfärg”. Vi rekommenderar att du använder en färg som behåller liv och transparens i håret. Då blir utväxten snyggare än om du kör en vanlig hårfärgning. Fråga oss om hjälp så fixar vi det.

 
Snygg finish med nyansering och root shadow

För en riktigt läcker finish kan du kombinera dina slingor, airtouch eller blekning med nyansering eller root shadow. Eller varför inte både och? På blekt hår är det här pricken över i:et. Nyansering ger schyssta skiftningar i längderna och en root shadow tillför ett djup till dina slingor. Det här är en måste-behandling om du vill ha det där lilla extra. Det är dessutom en snäll färgning som kan göras fler gånger då pigmenten tvättas ur med tiden.

Gro ditt hår & skägg

men när det är dags att klippa, raka eller färga hoppas vi du besöker oss. Som vinnare av årets frisör 2018 bjuder vi in dig till vår avslappnande och kreativa vardagsrumsmiljö med inslag av naturen där vi friserar dig gentemot dina önskemål. Med hänsyn till ansiktsform, din unika hårväxt och personlighet är vårt mål är att förstärka den du är och få fram det bästa ur ditt hår. Att du samtidigt kan koppla av och få ett trevligt avbrott från vardagen gör bara vårt jobb mer värdefullt.

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Vi har öppet måndag ojämna veckor och lördagar jämna.
Putsen är på torsdagar 17.30-18
Vi är en kontantfri verksamhet.

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg

Christoffer

En man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del, bland annat en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid!

Simon

Majornaättlingen med svårigheter att sitta still (kan ha något att göra med alla litrarna kaffe som intas). Är de inte något på jobbet fylls tiden med motorcykelbygge eller renovering hemma. Med spridda intressen från att bli strypt på BJJ träningen till politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord.

Hilda

Hilda, med rötter i götet och numera granne med GRO. En tjej med koll i ett gäng av kanske lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stålt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk, klarade sin barberargesäll i oktober -19 med guldstjärna i kanten. En ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss? Hör av dig till Simon, skicka ett mail eller kom in och presentera dig!

När du kommer för att klippa dig hos oss börjar vi med en konsultation och går igenom dina önskemål och behov. Vi börjar sedan behandlingen med en avslappnande hårtvätt i våra sköna massagestolar. Klippning sker och avslutas med styling och med rekommendationer på lämpliga produkter samt tips och trix för skötsel av frisyren hemma. Vid bokning av klippning finns två alternativ, 45min och 60min, välj 60 om du vill göra en ny frisyr samt om du har mycket hår (vet med dig att det brukar ta lång tid)
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

45 min 600 kr
60 min 700 kr
Fade 30 min 400 kr
maskinklipp 15 min 200 kr
barn under 8 år 450 kr
lugg 200 kr
konsultation 100 kr
Boka tid

Vid skäggklippning gör vi en konsultation för att konstatera önskat resultat. Vi klipper sedan med sax och maskin samt skulpterar skägget i önskad form och längd. Vid bokning av skäggtrimning kan du välja till rakning för en perfekt finish på skäggklippningen. Vi erbjuder också klassisk rakning med flera varma och kalla omslag samt ansiktsmassage, helt enkelt manlig lyx.
Priserna är en indikation då vi har olika priser beroende på erfarenhet, för exakt pris se bokningen.

Trimning 400 kr
trimning m. rakning 550 kr
klassisk rakning 600 kr
endast mustach 200 kr
huvudrakning kniv 450 kr
rabatt vid klippning -100 kr
Boka tid

En färgbehandling är helt unik för varje människa, vi vill därför skräddarsy din bokning för bästa resultat.
Om det är första gången du besöker oss vill vi att du kommer in eller ringer oss så vi kan boka rätt tid för din behandling. Långt hår avser nedanför käklinjen.
Färg går endast att boka med Simon. Priserna är en indikation och kan justeras upp eller ner beroende på utgångsläge, tilläggsbehandling och tidsåtgång.

FÄRGNING OCH KLIPPNING (KORT) 1700 kr
FÄRGNING OCH KLIPPNING (LÅNGT) 2100 kr
BOTTENFÄRGNING OCH KLIPPNING 1500 kr
BOTTENFÄRGNING 1100 kr
färgning (kort) 1200 kr
färgning (långt) 1700 kr
Visa prislista