Balayage, Airtouch och glossing behandlingar

Vi erbjuder allt inom hårfärgning,
här finns prislista samt info om ditt besök

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation och analys av önskemål och hårets kvalitet och behov. Därefter ger vi ett förslag på hur vi kan uppnå önskat resultat och ger ett uppskattat pris på behandlingen.

Är det ditt första besök hos oss eller känner du dig osäker på vilken behandling du bör boka, kom in på salongen eller ring oss på 031-148814 så hjälper vi dig.

Vi tar inga extra kostnader för behandlingar som, nyanseringen (efter färg eller slingor) eller glossing (glans), utan gör det som behövs för bästa resultat.
Klippning bokas med fördel i samband med färg för ett helhetsresultat och med ett bättre pris då vi bara behöver tvätta och styla håret en gång.

Priserna är en indikation men kan variera beroende på hår, önskemål och utgångsläge.

Vi bryr oss om ditt hår

Därför använder vi bara de bästa produkterna vi har hittat, läs här.

 

O&M

Vi på salongen har valt att jobba med färger som kommer från O&M. Varför vi lockades? Det är för att dom var en utav dom första på marknaden att producera en professionell permanent färg fri från ammoniak, resorcinol och PPD!

Färgen är både ett svar på ett branschproblem med ökad känslighet mot kemikalier och ett perfekt val för oss frisörer som vill jobba med effektiva naturliga skönhetslösningar som samtidigt ger ett fantastiskt resultat.

 

EVO FABULOSO

När man har gjort en färgbehandling vill man hålla håret så fräscht som möjligt mellan frisörbesöken. Vi rekommenderar och hjälper er med att få fram rätta nyansen som ni kan underhålla med hemma för bästa resultatet.

Fabuloso är ett 3-minuters treatment som säljs i 8 olika nyanser. Man kan både förstärka och neutralisera oönskade reflexer med detta balsam. Det innehåller UV- skydd, motverkar frizz och gör håret anti-statiskt.

EVO HUEVERSE DEMI

En demi-permanent gloss som det australienska märket EVO nyligen skapat. Detta är produkt med flera användningsområden som, snabbapplicerad glossing/nyansering efter slingor utan att bryta hårets naturliga bas (något som vanlig nyansering ofta gör). Otroligt fina och sömlösa ”colormelts” där man vill lägga en vanlig färg i utväxten och matcha och fräscha upp längderna. Färgerna är optimerade för ett bra resultat men utan farliga ämnen som ammoniak, ppd och resorcinol och med små mängder allogenfri prafym

 

OLAPLEX

Vi vill använda olaplex i alla våra behandling, därför att den innehåller en molekyl, utan silikon och oljor som skyddar och bygger viktiga bindningar för ett helt och hälsosamt hår. Håret kan faktiskt bli starkare än innan din behandling, håret känns starkare, behåller färgen längre och med mer glans. Olaplex går att använda i behandlingar som, balayage, blekning och färgning.

Vilken behandling skall jag boka?

Hitta rätt bland våra färgbehandlingar

Om du önskar en jämn färg i hela håret, välj bokningen ’FÄRGNING (EJ SLINGOR)’. Om ditt hår når nedanför käklinjen, välj ’LÅNGT HÅR’. Kort hår definieras som max 15 cm. Du kan även välja att boka med eller utan klippning.

Bottenfärgning

Om du tidigare har färgat håret och vill fylla i din utväxt (max 3 cm), välj bokningen ’BOTTENFÄRGNING (EJ SLINGOR)’, med eller utan klippning. Om du vill fräscha upp dina tidigare färgade längder kan du välja att lägga till ’NYANSERING I FÄRGBEHANDLING’.

Klassiska folieslingor utförs när du önskar större delar av håret i ljust blont. Om dina längder redan är slingade men du har en utväxt som du vill få bort, välj bokningen ’SLINGOR/BALAYAGE/BLEKNING & INFÄRGNING’. Om du är helt ofärgad men vill bli ljusare från botten till toppen och har längre hår, rekommenderar vi att du lägger till tilläggstjänsten ’EXTRA TID’.

BALAYAGE

Balayage är en teknik vi använder när vi vill ljusa upp delar av håret. Det ger ett mjukt, naturligt och ’solkysst’ resultat. Om du önskar mer skiftningar i håret är balayage perfekt! Vi avslutar oftast med att lägga en nyansering/infärgning, vilket innebär att vi färgar in det vi ljusat upp i en önskad nyans. Välj bokningen ’SLINGOR, BALAYAGE, BLEKNING & INFÄRGNING’. Om du har extra långt eller tjockt hår, lägg till tilläggstjänsten ’EXTRA LÅNGT/TJOCKT HÅR’.

En helblekning tar mer tid än en vanlig helfärg/bottenfärg eftersom det kräver mer tid för applicering och verkningstid. Välj därför bokningen ’SLINGOR, BALAYAGE, BLEKNING & INFÄRGNING’. Om du har helt ofärgat långt hår och vill helblondera allt hår, rekommenderar vi att du lägger till tilläggstjänsten ’EXTRA TID’.

TIPS!

Boka en KONSULTATION om du vill göra en större färgkorrigering eller förändring med ditt hår, till exempel gå från mörkt (hemmafärgat hår) till en ljusare blond färg, eller om du vill få bort en tidigare färgad stark intensiv nyans (blått, grönt, rött). Detta är ofta större jobb som kräver mer tid, och därför vill vi gärna se och känna på ditt hår innan en process startas. Vi rekommenderar alltid våra kunder att lägga till tilläggstjänsten OLAPLEX vid en färgförändrande behandling för att skydda mot onödigt slitage. Du behöver själv lägga till Olaplex när du bokar din behandling.

 

Vid frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på salongen!”

Färgning kort hår(ej slingor) Från 1890 kr
Färgning långt hår (ej slingor) Från 2160 kr
Färg och klipp kort hår (ej slingor) Från 2430 kr
Färg och klipp långt hår (ej slingor) Från 2750 kr

 

Bottenfärg och klipp Från 2160 kr
Bottenfärg Från 1620 kr

 

Sling/blekning ink nyansering kort Från 2160 kr
Sling/blekning ink nyansering & klipp kort Från 2700 kr
Sling/blekning ink nyansering långt Från 2970 kr
balayage, ombree, avfärgning, slingor & klipp långt Från 3500 kr