Balayage, Airtouch och glossing behandlingar

Vi erbjuder allt inom hårfärgning,
här finns prislista samt info om ditt besök

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation och analys av önskemål och hårets kvalitet och behov. Därefter ger vi ett förslag på hur vi kan uppnå önskat resultat och ger ett uppskattat pris på behandlingen.

Är det ditt första besök hos oss eller känner du dig osäker på vilken behandling du bör boka, kom in på salongen eller ring oss på 031-148814 så hjälper vi dig.

Vi tar inga extra kostnader för behandlingar som, nyanseringen (efter färg eller slingor) eller glossing (glans), utan gör det som behövs för bästa resultat.
Klippning bokas med fördel i samband med färg för ett helhetsresultat och med ett bättre pris då vi bara behöver tvätta och styla håret en gång.

Priserna är en indikation men kan variera beroende på hår, önskemål och utgångsläge.

Vi bryr oss om ditt hår

Därför använder vi bara de bästa produkterna vi har hittat, läs här.

 

O&M

Vi på salongen har valt att jobba med färger som kommer från O&M. Varför vi lockades? Det är för att dom var en utav dom första på marknaden att producera en professionell permanent färg fri från ammoniak, resorcinol och PPD!

Färgen är både ett svar på ett branschproblem med ökad känslighet mot kemikalier och ett perfekt val för oss frisörer som vill jobba med effektiva naturliga skönhetslösningar som samtidigt ger ett fantastiskt resultat.

 

EVO FABULOSO

När man har gjort en färgbehandling vill man hålla håret så fräscht som möjligt mellan frisörbesöken. Vi rekommenderar och hjälper er med att få fram rätta nyansen som ni kan underhålla med hemma för bästa resultatet.

Fabuloso är ett 3-minuters treatment som säljs i 8 olika nyanser. Man kan både förstärka och neutralisera oönskade reflexer med detta balsam. Det innehåller UV- skydd, motverkar frizz och gör håret anti-statiskt.

EVO HUEVERSE DEMI

En demi-permanent gloss som det australienska märket EVO nyligen skapat. Detta är produkt med flera användningsområden som, snabbapplicerad glossing/nyansering efter slingor utan att bryta hårets naturliga bas (något som vanlig nyansering ofta gör). Otroligt fina och sömlösa ”colormelts” där man vill lägga en vanlig färg i utväxten och matcha och fräscha upp längderna. Färgerna är optimerade för ett bra resultat men utan farliga ämnen som ammoniak, ppd och resorcinol och med små mängder allogenfri prafym

 

OLAPLEX

Vi vill använda olaplex i alla våra behandling, därför att den innehåller en molekyl, utan silikon och oljor som skyddar och bygger viktiga bindningar för ett helt och hälsosamt hår. Håret kan faktiskt bli starkare än innan din behandling, håret känns starkare, behåller färgen längre och med mer glans. Olaplex går att använda i behandlingar som, balayage, blekning och färgning.

Färgning kort hår 1470 kr
Färgning långt hår 2000 kr
Färg och klipp kort hår 1890 kr
Färg och klipp långt hår 2650 kr

Bottenfärg och klipp 1680 kr
Bottenfärg 1260 kr

 

Sling/blekning ink nyansering kort 1700 kr
Sling/blekning ink nyansering & klipp kort 2100 kr
Sling/blekning ink nyansering långt 2280 kr
Sling/blekning ink nyansering & klipp långt 2850 kr
balayage, ombree, avfärgning & klipp kort 2280 kr
balayage, ombree, avfärgning & klipp långt 2850 kr