Skägg och Rakning hos Barberare

GRO ett skägg och fixa det hos barberare!

Din barberare i Göteborg

 
Att odla ett skägg är något som folk gjort i alla tider, därför har barberare alltid behövts. Nu för tiden kanske man GRO:r ett skägg av praktiska skäl, man vill inte behöva raka dig dag in och dag ut. Istället väljer du att besöka en barbershop någon gång i månaden. För andra är det ett sätt att visa vem dem är. Är ditt stora intresse att brygga öl, hur gör man de utan ett präktigt skägg? Det är inte en slump att män runtom i världen besöker en barbershop, lutar sig tillbaka i stolen och låter magin hända.
Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör, något som vi fick ett kvitto på när vi 2018 vann pris för årets herrfrisör i Sverige. Två år senare stod vi i final som ända barberare i Göteborg när årets barberare 2020 kronades. Du kan lita på att våra eminenta barberare kan sin grej. Vi har alltid din stil, skäggkvalité och ansiktsform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar vilket gör det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande och komplementär dryck såsom kaffe, te eller något annat gott. Boka din favorit barberare i Göteborg!

 

Skäggtrim

Om du är intresserad av att styra upp ditt skägg och mustasch är det här alternativet för dig. Målet med behandlingen är att visa upp ditt skäggs bästa jag, så att du enkelt kan sköta om det hemma tills nästa gång vi ses. Dessutom ger vi dig mer än gärna tips och trix när det kommer till skäggvård och trimning. Behandlingen börjar med en konsultation där vi tillsammans bestämmer stil och längd på ditt skägg och mustasch, samt avslutas med styling och produkter – om du vill. Är du mer intresserad av en rakning med kniv finns även det alternativet.

 

Skäggtrim med rakning

För den som är intresserad av en komplett skäggbehandling erbjuder vi en skäggtrim med rakning. Behandlingen följer samma steg som Skäggtrim. Den avslutas dessutom med en varm handduk och rakning med kniv för perfekta och rena linjer.

 

Klassisk rakning

En klassisk rakning är en upplevelse som under 60 minuter tillåter dig att koppla av. Dessutom får du en otroligt slät och mjukt resultat efter rakningen. Behandlingen utförs med våra favoritprodukter som du såklart kan köpa efter din behandling. Din behandling inkluderar ansiktsmassage, omslag med varm handduk och en kall handduk. Allt för att ta hand om huden och förbereda skägget för rakningen med kniv. Detta är den perfekta behandlingen om man skall göra något speciellt, såsom ett stundande bröllop. Även dig som vill ha en riktigt härlig stund och ta ett skönt break från ett hektiskt liv är välkommen.



 

 
 
 

Boka din tid här

 
 
 

Vi kan allt om skäggvård, du kan göra behandlingar som rakning och trimning. Boka en tid så hjälper våra barberare dig att få en stil som passar just dig.

Karro
Frisör

Karro, trivs med färgpenseln i handen som fisken trivs i vatten. Hon har många år i yrket och strävar ständigt efter att bli bättre för att tillfredsställa sina höga ambitioner för varje kund. Vi på GRO ser fram emot att få dela vardagen men en grym frisör med härlig personlighet. För dig som vill uppa ditt hår game, Karro är här för dig!

José
Senior Frisör

Vårt senaste tillskott i teamet, en fantastisk frisör med tvåsiffrig års erfarenhet och djup kunskap i yrket. Med hans lugn tar han folk med storm och kommer vara en hörnpjäs i salongens framtid.

Lisa
Trainee

Go och glad, kexchoklad! Lisa är en spännande ny frisör som arbetar mot sin gesäll. Hon kommer närmast från frisörskolan, efter många år i Köpenhamn där hon jobbat med lite av varje.
Vi är glada att ha Lisa i teamet och ser fram emot att växa tillsammans.
Priser på behandlingarna är reducerade och behandlingstidernar är längre än hos frisörer och barberare men kvalitén är bra. När du bokar en tid hos Lisa får du hennes kunskap och hjälp från vårt team vid behov! Boka en tid hos denna oslipade diamant!

Christoffer
Barber

Denna barber "cowboy" är en man med stor passion för sitt jobb har vi nöjet att få presentera Christoffer. Som ni ser en riktigt go gubbe som gillar citrus doftande pomada och ett par råa denim jeans. Hans stora mål i livet förutom barn, familj och kärlek, är hockeyfrillan. Kolla in på @barber_in_boots så fattar ni! Efter bara några år i branschen har han hunnit med en del bland annat, barberargesäll och en andra plats i American crew All-Star Challenge. Det glädjer oss att ha honom i teamet och ser fram emot en spännande framtid! Som barberare är han vass på skägg, fadening å mycket mer. Gillar du dessutom att snacka musik är detta barbern för dig!

SIMON
Frisör & barberare

Med spridda intressen hockey, film, kampsport och politik gillar han att prata om allt mellan himmel och jord. Han har hunnit en del i branschen, tävlat och vunnit i årets frisör, samt byggt GRO från grunden med hjälp av grymma medarbetare. En Majornaättlingen med svårigheter att sitta still. Hans kärlek till kaffe gör däremot inte detta bättre. Som frisör är han noggrann, pratglad och gillar att testa nya tekniker.

Hilda
Barber

Hilda, med sina rötter i götet, utbildning i Stockholm och för att sedan bli granne med GRO. Hon är inte högljudd däremot inte blyg. En tjej med koll i ett gäng av lite flummiga gubbar. Vi kallar henne stolt för vår första "egna" produkt och med handlag för vårt hantverk. Hon klarade barberargesällen i oktober -19 men redan året efter kom hon topp tre Sveriges största och mest prestigefyllda tävling Årets frisör 2020. Alltså en barberare av rang samt en ruskigt gullig tjej med siktet ställt högt, boka en tid vettja!
Endast Herr.

Gällande Covid-19

Vi jobbar för din och vår säkerhet och har vidtagit åtgärder för att motverka smittspridning när du besöker oss.
Se här för vad som gäller med de senaste reglerna och vad vi gör för att motverka spridning av Covid-19.





Priser & Karta

Öppettider

Mån, tis, tors: 9-18, Ons 10-19, Fre 8-16, Lör 9-15.
Sön o röda stängt.
Putsen är tillsvidare inställd pga Covid, hör av er så hjälper vi till med en bokad puts!
Vi är en kontantfri verksamhet.
Stolt medlem i Sveriges frisörföretagare för seriösa frisörer och barberare!

Telefon

031-148814

Mail

info@grohar.se
(ej avbokning)

Adress

Andra Långgatan 18
413 28 Göteborg