Barberare i göteborg

Allt inom skägg och rakning

Att odla ett skägg är något som folk gjort i alla tider, därför har barberare alltid behövts. Nu för tiden kanske man GRO:r ett skägg av praktiska skäl, man vill inte behöva raka dig dag in och dag ut. Istället väljer du att besöka en barbershop någon gång i månaden. För andra är det ett sätt att visa vem dem är. Är ditt stora intresse att brygga öl, hur gör man de utan ett präktigt skägg? Det är inte en slump att män runtom i världen besöker en barbershop, lutar sig tillbaka i stolen och låter magin hända.
Vi på GRO strävar efter att vara bäst på det vi gör, något som vi fick ett kvitto på när vi 2018 vann pris för årets herrfrisör i Sverige. Två år senare stod vi i final som ända barberare i Göteborg när årets barberare 2020 kronades. Du kan lita på att våra eminenta barberare kan sin grej. Vi har alltid din stil, skäggkvalité och ansiktsform i åtanke när vi arbetar. Alla är unika och har olika förutsättningar vilket gör det roligt och utmanande att gå till jobbet och träffa er alla. När du besöker oss på GRO kan du alltid vänta dig ett varmt välkomnande och komplementär dryck såsom kaffe, te eller något annat gott. Boka din favorit barberare i Göteborg!

Skäggtrim

Om du är intresserad av att styra upp ditt skägg och mustasch är det här alternativet för dig. Målet med behandlingen är att visa upp ditt skäggs bästa jag, så att du enkelt kan sköta om det hemma tills nästa gång vi ses. Dessutom ger vi dig mer än gärna tips och trix när det kommer till skäggvård och trimning. Behandlingen börjar med en konsultation där vi tillsammans bestämmer stil och längd på ditt skägg och mustasch, samt avslutas med styling och produkter – om du vill. Är du mer intresserad av en rakning med kniv finns även det alternativet.

För den som är intresserad av en komplett skäggbehandling erbjuder vi en skäggtrim med rakning. Behandlingen följer samma steg som Skäggtrim. Den avslutas dessutom med en varm handduk och rakning med kniv för perfekta och rena linjer.

Klassisk rakning

En klassisk rakning är en upplevelse som under 60 minuter tillåter dig att koppla av. Dessutom får du en otroligt slät och mjukt resultat efter rakningen. Behandlingen utförs med våra favoritprodukter som du såklart kan köpa efter din behandling. Din behandling inkluderar ansiktsmassage, omslag med varm handduk och en kall handduk. Allt för att ta hand om huden och förbereda skägget för rakningen med kniv. Detta är den perfekta behandlingen om man skall göra något speciellt, såsom ett stundande bröllop. Även dig som vill ha en riktigt härlig stund och ta ett skönt break från ett hektiskt liv är välkommen.